Anàlisis

Oferim un servei integral, des de les anàlisis més bàsiques fins a les més complexes.

Resultats en menys de 24 h.

TEST RT-PCR, COVID-19

El test RT-PCR és una prova que detecta un fragment del material genètic del virus SARS-CoV-2 en mostres nasofaringes de persones amb símptomes o també asimptomàtiques. En aquesta prova analitzem tres genes: S, N i l’ORF1ab que fa que augmenti la sensibilitat i fiabilitat de la tècnica.

La nostra prova, també detecta variants del virus com l’òmicron.

Resultats el mateix dia.

ES REQUEREIX CITA PRÈVIA

ANÀLISI SEROLÒGIC (COVID-19)

A través d’una mostra de sang, detectem els anticossos contra el virus SARS-CoV-2. Permet determinar l’estat immunitari de la persona enfront de la Covid-19 en estat pre i postvacuna.

TEST D’ANTÍGENS, COVID-19

El test ràpid antigènic detecta les proteïnes del virus de la Covid-19, especialment en els cinc primers dies en què la persona presenta símptomes. Consisteix en l’extracció d’una mostra a la mucosa, mitjançant un bastonet. Resultats el mateix dia.

ES REQUEREIX CITA PRÈVIA

TEST D’INTOLERÀNCIA D’HIDROGEN ASPIRAT

A Labosar oferim la possibilitat de determinar la intolerància a la lactosa, la fructosa, el sorbitol i la lactulosa o test SIBO.

El test consisteix en administrar una quantitat determinada de la
substància a analitzar. Si aquest tipus de sucre és fermentat per les bactèries de l’intestí es produeix hidrogen. L’hidrogen és un gas que quan es produeix a l’intestí es difon a la sang i s’expulsa mitjançant la respiració. Es mesura la concentració d’hidrogen en l’aire expirat a diferents temps.

La prova té una durada de 3 hores i s’ha de demanar cita prèvia.

TEST DIETA MEDITERRÀNIA

El test de la dieta mediterrània analitza la flora intestinal i determina la presència d’anticossos IgG amb l’objectiu d’esbrinar el nivell de sensibilització de l’individu a diferents aliments i additius alimentaris.

TEST DAO (DIAMINOOXIDASA)

És un test d’anàlisi clínica que permet mesurar els nivells d’activitat funcional de la DiAminoOxidasa (DAO) a la sang. La DAO és l’enzim responsable de metabolitzar la histamina procedent dels aliments a l’intestí. L’activitat reduïda d’aquest enzim produeix una acumulació d’histamina que pot provocar efectes adversos com problemes intestinals, cutanis i migranya.

TEST PRENATAL

És una prova prenatal no invasiva que, a partir d’una anàlisi de sang de la mare, ens permet detectar les anomalies cromosòmiques més freqüents.

Nosaltres posem a la disposició dels nostres clients el test prenatal no invasiu ampliat: a més de les malalties més freqüents, aquest test ens
permet detectar altres alteracions genètiques conegudes com microdeleccions. Les microdeleccions són petites pèrdues de material genètic que s’associen a greus problemes de desenvolupament en el nounat: síndrome de DiGeorge, síndrome de deleció 1p36, síndrome de Cri-du-xat, síndrome d’Angelman i síndrome de Prader-Willi.

DETECCIÓ DE DROGUES

Amb aquestes proves detectem una o més drogues il·legals o
medicaments receptats. Es treballa amb l’orina, la sang, la saliva i el cabell. En aquest cas, la prova d’orina és la més comuna de totes.

Els dies aproximats en què es poden detectar millor aquests tipus de substàncies varien segons la droga a analitzar, el tipus i la freqüència de consum, la puresa, la mostra biològica utilitzada per a la seva anàlisi, la fisiologia de la persona, etc.

PROVES D’AL·LÈRGIA

Les proves de detecció d’al·lèrgies a la sang mesuren la quantitat d’anticossos IgE. Una petita quantitat d’anticossos IgE es considera normal, però tenir nivells d’IgE alts pot indicar una possible al·lèrgia.

Les substàncies que causen una reacció al·lèrgica s’anomenen al·lèrgens. Altres al·lèrgens comuns, a més del pol·len i la pols, són la caspa dels animals, els aliments com les nous i el marisc, i certs medicaments, com la penicil·lina.

PROVES DE PATERNITAT

Amb el test de paternitat es compara l’ADN de dues o més mostres per verificar o desmentir el vincle paternofilial entre elles. Hi ha dos tipus de proves en funció de l’ús que es vulgui donar a la informació obtinguda: informativa o legal.
Instruccions d’ús
USUARI
DNI: Introdueix els vuits dígits del teu DNI sense la lletra final.
NIE: Introdueix la lletra inicial més els set dígits següents, sense la lletra final.
Pasaport: introdueix els vuit primers dígits.
CONTRASENYA
Introdueix el número de referència del teu resguard de recollida sense posar els 0 del davant.