Instal·lacions equipades amb alta tecnologia

Als nostres centres d’anàlisis clíniques comptem amb un equipament d’última generació (Abbott). Es tracta de tecnologia amb una llarga tradició i prestigi en el món sanitari. Apostem per la innovació constant i per la incorporació de plataformes diagnòstiques d’alt rendiment i resposta ràpida.

Som el teu laboratori de referència a l’alt Maresme i a la Selva

Història

Oscar Llansó i Arturo Martínez van fundar el laboratori d’anàlisis clíniques Labosar l’any 1990 a Malgrat de Mar, actual seu central on es recullen i processen totes les mostres.sitio web oficial de apuestas deportivas

Amb el pas dels anys, les necessitats de la zona geogràfica on estem ubicats ens han impulsat a ampliar els serveis a les poblacions de Tordera, Pineda de Mar i Lloret de Mar; posteriorment, també a Blanes, Maçanet de la Selva i Vidreres. D’aquesta manera, facilitem l’accés als nostres serveis a totes aquelles persones de l’alt Maresme i la Selva que requereixin una anàlisi clínica.

El laboratori disposa de l’equipament tecnològic més avançat en les àrees d’Hematologia, Bioquímica, Immunologia, Hemostàsia i Microbiologia, a més de comptar amb un equip humà especialitzat, format per biòlegs, farmacèutics, diplomats en Infermeria i tècnics de laboratori, aspectes que permeten lliurar els resultats el mateix dia de l’extracció (a excepció de les mostres en què el seu procés analític requereix més temps).

El laboratori d’anàlisis clíniques Labosar actua també com a centre de recollida de mostres específiques, com per exemple de proves genètiques o d’anatomia patològica i que són processades en els centres de referència amb qui col·laborem.

Des del 2005, a Labosar tenim implantada la Norma ISO 9001, amb el número de registre EC-8453/16. A més, també participem al programa de controls externs de qualitat de l’entitat internacional RIQAS.

Tenim a la seva disponibilitat la Política de Qualitat que regeix a l’empresa, i que estableix el rumb a seguir en l’acompliment dels requisits i expectatives dels nostres grups d’interès, d’una manera eficient i amb qualitat.

Un equip humà al teu servei

Som un equip de professionals al servei de la salut i el benestar de les persones. Comptem amb biòlegs, farmacèutics, infermeres, tècnics superiors de laboratori i administratius.

Talent i professionalitat en constant formació

Instruccions d’ús
USUARI
DNI: Introdueix els vuits dígits del teu DNI sense la lletra final.
NIE: Introdueix la lletra inicial més els set dígits següents, sense la lletra final.
Pasaport: introdueix els vuit primers dígits.
CONTRASENYA
Introdueix el número de referència del teu resguard de recollida sense posar els 0 del davant.